Resultaten voor restaurant houten

restaurant houten
Bij Teus Restaurant in Houten.
En hij heeft graag vrienden over de vloer. Je bent altijd welkom bij Teus thuis in Houten. Om een hapje mee te eten. Of voor een toost op het goede leven. Het huispersoneel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.
Debuut: Colonie in Houten wordt Kees Eten Drinken.
Investeerder Waterland: Debuut moet twee maal zo groot worden. Debuut gaat partnerschap aan met Waterland, Ruud van Rietschoten doet stap opzij. Fotos: Restaurant Stan Co Zeist. Horeca Top 100 2018 nummer 44: Debuut. Debuut: Colonie in Houten wordt Kees Eten Drinken.
Restaurant De Engel in Houten De Telefoongids.
Daarnaast is het ook mogelijk a la carte te dineren van onze seizoensgebonden traditionele kaart. Restaurant Zalen De Engel is gevestigd in het gezellige Oude Dorp van Houten, in een sfeervol monumentaal pand uit 1802. Met een heerlijk á la carte restaurant, knusse bar en diverse zalen 10-400 personen heeft De Engel alle faciliteiten in huis voor een heerlijk diner, ongedwongen samenzijn, zakelijk evenement of spetterend feest.
Restaurant vacatures, werk in Houten Indeed.nl.
Van der Valk Hotel Houten 89 reviews Houten 1 plaats Deeltijd. Hotel Houten beschikt over 163 luxe hotelkamers en suites, 20 moderne conferentiezalen, een à la carte restaurant, een live-cooking restaurant en een hotelbar. 4 dagen geleden vacature opslaan meer.
Restaurant Kasteel Heemstede Heerlijk eten en genieten in een bijzondere omgeving.
Waar gastronomie, gastvrijheid, historie en natuur samenkomen. Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel restaureerde Kasteel Heemstede in Houten bij Utrecht. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek.
Colonie Houten Restaurant De Colonie Houten.
De Colonie in Houten. Welkom bij Restaurant De Colonie Houten. Ons restaurant is gevestigd in een sfeervolle monumentale boerderij aan de rand van Houten. De huiselijke sfeer, ons prachtige terras met tropische uitstraling en onze overdekte verwarmde veranda voorzien u van extra comfort.
Restaurant De Engel Oude Dorp, Houten Utrecht uit eten, lunch, diner, vergaderlocatie, trouwlocatie, bruiloft, vergaderen.
Kom gezellig dineren in ons restaurant of op ons verwarmde terras. Feesten / Bruiloften. Met een knusse bar, á la carte restaurant en diverse zalen 15-400 personen hebben wij alle faciliteiten in huis om uw feestavond tot een onvergetelijke belevenis te maken.
Restaurants in Houten Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Houten, Utrecht. Alle restaurants in Houten. Lekker uit eten in een restaurant in Houten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Lounge Food: nieuw café restaurant in Houten JOINN!
Proef een selectie van onze heerlijke wijnen met bijpassende hapjes, huisgemaakt door onze chef kok! Lekker genieten van elkaar onder het genot van verschillende soorten wijnen en hapjes. Klik hier voor meer informatie. is het bruisende café restaurant van Houten.
Restaurant De Roskam Houten.
Restaurant / Internationaal / 35. In het onlangs geheel vernieuwde restaurant van De Roskam in Houten kunt u terecht voor lunch en diner. In het restaurant heerst een warme gezellige sfeer. Het restaurant heeft een bierlokaal waarin u keuze heeft uit 100 verschillende biersoorten.
Welkom Restaurant Coco Pazzo.
Restaurant Coco Pazzo is sinds 1993 gevestigd in het oude dorp van Houten. Aan het gezellige dorpsplein tussen de twee kerktorens van Houten. Coco Pazzo heeft, wanneer u binnen loopt, een Venetiaanse uitstraling met in het midden van het restaurant een open keuken.

Contacteer ons