Op zoek naar uit eten houten?

uit eten houten
Eetcafe Gewoon anders Houten.
EetCafé Gewoon anders ligt op een prima locatie op Het Rond in het centrum van Houten. De prettige sfeer, gezelligheid en kwaliteit maakt dat EetCafé Gewoon anders aantrekkelijk is voor een breed publiek, dus ook voor uw zakelijke afspraken is ons EetCafé uitermate geschikt.
Restaurants in Houten Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Uit eten in Houten? Hieronder een overzicht van alle restaurants in Houten. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 13. standaard in dit menu? alle restaurants opnieuw zoeken in de buurt.
Welkom Restaurant Coco Pazzo.
Restaurant Coco Pazzo is sinds 1993 gevestigd in het oude dorp van Houten. Aan het gezellige dorpsplein tussen de twee kerktorens van Houten. Coco Pazzo heeft, wanneer u binnen loopt, een Venetiaanse uitstraling met in het midden van het restaurant een open keuken.
Chinees Sushi restaurant Ming Ming Houten Kom gezellig bij ons eten of laat je Chinese maaltijd sushi bij je thuisbezorgen Online bestellen bezorgen.
Chinees Sushi Restaurant Ming Ming is gelegen aan het knusse winkelcentrum Het Rond te Houten. De traditionele Chinese keuken is in een nieuw jasje gegoten en heeft haar assortiment uitgebreid met heerlijke Sushi Sashimi! Voor een vast bedrag kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste Chinese hapjes Sushi. Hierbij heeft u een keuze uit Chinees, Sushi onbeperkt Sashimi! Heeft u alleen tijd voor een snelle hap? Dan hebben wij voor u ook a la carte. Maar dat is niet alles. Ming Ming heeft ook een afhaal, bezorg catering service. Onze bezorg jongens staan dagelijks voor u klaar om ons Chinees Japans eten aan huis te bezorgen.
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Utrecht.
Restaurant Geertjes Hoeve. Bij Geertjes Hoeve in Haarzuilens kun je sfeervol uit eten met kinderen, smullen op de boerderij! Een heerlijk plekje in de prachtige, bosrijke omgeving van Driebergen om te eten, o.a. Lekker eten bij PAND. Pannenkoeken eten én spelen bij de unieke pannenkoekenschuur in Schalkwijk bij Houten!
Parthenon houten Grieks Specialiteiten Restaurant in Houten.
Welkom op de website van Grieks restaurant Parthenon. Grieks restaurant Parthenon is het gezellige restaurant in Houten waar wij u graag hartelijk welkom heten. Bij Grieks restaurant. Het Parthenon Oudgrieks: was de tempel voor Athena Parthenos de Maagd, die de beschermgodin was van de stad Athene, op de Akropolis van Athene. De tempel vormt het hoogtepunt. Retsina Grieks: is een in Griekenland populaire wijnsoort met een harssmaak. Het meest gangbare type is witte wijn. Als het als rosé wijn voorkomt, heet het kokineli. Grieks restaurant Parthenon. Posted by cyb1977 on aug 14, 2011 1. Posted by cyb1977 on sep 15, 2010 2. Posted by cyb1977 on sep 15, 2010 3. Kerst is om de hoek en dat betekend heerlijk eten met vrienden en/of familie.
Coco Pazzo Houten Restaurant uit de Michelin Gids.
Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Al bekeken restaurants. Van 66 tot 105. MICHELIN Gids 2018. George Gershwinlaan 30, 1082 MT Amsterdam. Van 59 tot 79. MICHELIN Gids 2018. Meestraat 9, 8000 Brugge. Van 37 tot 58. MICHELIN Gids 2018. Paardestraat 25, 6131 HA Sittard. Van 39 tot 65. MICHELIN Gids 2018. Boulevard de Ruyter 1, 4381 KA Vlissingen. Van 37 tot 51. Plein 20, 3991 DL Houten Routeplanner. MICHELIN Gids 2018. Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten!
De Roskam Houten HOME.
Restaurants in Houten IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. De beste restaurants in Houten. Restaurants in Houten. 63 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Lounge Food: nieuw café restaurant in Houten JOINN!
Klik hier voor meer informatie. is het bruisende café restaurant van Houten. Vanaf donderdagavond worden er door onze cocktailshakers verfrissende cocktails gemaakt. Geniet van een smaakvol biertje met bijpassende borrelplank. Luid het weekend in tijdens de vrijdagmiddag borrel met je collegas of vier het weekend met je vrienden op vrijdag en zaterdag avond vanaf 21u tijdens de JOINN! cocktailnights: fijne deephouse beats onder het genot van de lekkerste cocktails uit onze cocktailbar.
De website van Bistro Opoe Spronk Opoe Spronk.
Bistro Opoe Spronk is vernoemd naar een vroegere bewoonster uit begin 1900. Mevrouw Spronk runde hier een winkel met fournituren en levensmiddelen. Eind 1999 openden de nazaten van Opoe Spronk de Bistro. Bistro Opoe Spronk is een begrip geworden op het oude dorp in Houten en een vaste stek voor tal van tevreden klanten. De bistro is een knus en gezellig restaurant waar een ieder kan eten binnen elk budget.

Contacteer ons