Op zoek naar uit eten omgeving houten?

uit eten omgeving houten
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Utrecht.
Een heerlijk plekje in de prachtige, bosrijke omgeving van Driebergen om te eten, o.a. Uit eten bij Blik Burgers. Lekker uit eten op het terras van Blik Burgers terwijl de kinderen spelen in de toffe speeltuin! Lekker eten bij PAND. Pannenkoeken eten én spelen bij de unieke pannenkoekenschuur in Schalkwijk bij Houten!
Lounge Food: nieuw café restaurant in Houten JOINN!
Klik hier voor meer informatie. is het bruisende café restaurant van Houten. Vanaf donderdagavond worden er door onze cocktailshakers verfrissende cocktails gemaakt. Geniet van een smaakvol biertje met bijpassende borrelplank. Luid het weekend in tijdens de vrijdagmiddag borrel met je collegas of vier het weekend met je vrienden op vrijdag en zaterdag avond vanaf 21u tijdens de JOINN! cocktailnights: fijne deephouse beats onder het genot van de lekkerste cocktails uit onze cocktailbar.
Restaurants in Houten IENS.
Van der Valk Hotel Houten. Hoofdveste 25 3992 DH Houten 1.66km. Gemiddelde prijs 46. Nog geen foto. Het Rond 33 3995 DK Houten 0.89km. Nog geen foto. Le Petit Pain. Het Wed 81 3995 DT Houten 1.02km. Nog geen foto.
Tapas restaurants in Houten en omgeving Restaurants.nl.
HOUTEN en omstreken TAPAS RESTAURANTS. INLOGGENAANMELDEN Tapas eten in Houten en omgeving? Hieronder een overzicht van Tapas restaurants in Houten en omgeving. Tapas niet jouw smaak? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. alle restaurants 74 keuken.
Restaurant met speeltuin Omgeving Houten Ouders Online.
zo, 28/06/2015 1627.: Restaurant met speeltuin Omgeving Houten. Voor een familiebrunch ben ik op zoek naar een restaurant waar ook wat te doen is voor de kleinste kinderen. We zijn met een gezelschap van ongeveer 30 mensen en de leeftijden lopen uiteen van 1 tot 80 jaar. Locatie ergens ten westen van Utrecht/Houten. Weet iemand hier een leuke plek? Login of registreer om te kunnen reageren. zo, 28/06/2015 1633.: ik ken het niet. Login of registreer om te kunnen reageren. zo, 28/06/2015 1951.: Kent iemand Anafora Parkrestaurant? Het ziet er leuk uit, Angela, bedankt voor de tip! Login of registreer om te kunnen reageren. ma, 27/07/2015 2036.: Anafora en Rhijnauwen. Ja, Anafora ken ik. Is leuk, kan wel heel druk zijn! Eten is in orde.
Welkom Restaurant Coco Pazzo.
Restaurant Coco Pazzo is sinds 1993 gevestigd in het oude dorp van Houten. Aan het gezellige dorpsplein tussen de twee kerktorens van Houten. Coco Pazzo heeft, wanneer u binnen loopt, een Venetiaanse uitstraling met in het midden van het restaurant een open keuken.
De Roskam Houten HOME.
Waar te eten en drinken VVV Kromme Rijnstreek.
De smakelijkste plekjes. Blijf je een hapje eten? Dat kan zeker in de Kromme Rijnstreek! Er is een ruime keus aan restaurants, eetcafés, lunchzaakjes, koffietentjes en delicatessenwinkels. Duik de sfeervolle straatjes in of installeer jezelf in een restaurant op de gezellige pleinen. Voor een eenvoudige lunch of diner kun je overal terecht maar ook als je liever een avondvullend culinair programma hebt is er ruime keus. In de vele cafes en terrasjes kun je terecht voor een heerlijk drankje. In Wijk bij Duurstede kun je genieten van het echte Wijkse bier genaamd de Dikke. Dit bier is volgens origineel recept uit 1495 gebrouwen op basis van haver. 3961 BC Wijk bij Duurstede. Kasteel Duurstede B.V. Langs de Wal 6. 3961 AB Wijk bij Duurstede. Fort Werk aan de Korte Uitweg Reinaerde. Lange uitweg 42. 3999 WL Houten.
Restaurant Kasteel Heemstede Heerlijk eten en genieten in een bijzondere omgeving.
Heerlijk eten en genieten in een bijzondere omgeving. Private dining en vergaderen. Waar gastronomie, gastvrijheid, historie en natuur samenkomen. Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel restaureerde Kasteel Heemstede in Houten bij Utrecht. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek. Private dining en vergaderen. Restaurant Kasteel Heemstede heeft diverse stijlvolle ruimten voor private dining en vergaderingen, gelegen boven het restaurant op de eerste verdieping van het kasteel. De ruimten zijn voorzien van historische elementen, veel daglicht door de hoge ramen en snel internet. De kaart bestaat uit een à la carte-deel, een driegangen lunchmenu en een viergangen vegetarisch menu.
Vino e Pane Grieks Mediterraans bar-restaurant Houten.
Bekijk de galerij. Vino e Pane biedt verschillende specialiteiten aan buiten de kaart om! Bekijk snel de nieuwste specialiteit en geniet van grieks en mediterraans eten in Houten. Ontdek de specialiteiten. Het lekkerste cadeau om te geven en te ontvangen!
Boerderij de Zalm Links.
Deze organisatie brengt ondernemers in de regio samen en daar komen de mooiste initiatieven uit, bijvoorbeeld het aanbieden van gezamenlijke arrangementen. Uit in Houten, dat spreekt voor zich, hier vind je allerlei activiteiten in Houten, misschien zit er ook iets voor jou bij. Stichting Het Utrechts Landschap beschermt natuur en cultureel erfgoed in de provincie Utrecht. Sinds 1927 heeft Utrechts Landschap bijna 5000 hectare natuurgebied en vele boerderijen, kastelen, landgoederen en molens in beheer gekregen. En meer over onze prachtige streek kun je vinden op de site van de Kromme Rijn streek. Op de website van Gemeente Houten kun je alles lezen over de Gemeente Houten, haar activiteiten en projecten. Schalkwijk valt onder de gemeente Houten. Wist je bijvoorbeeld dat Houten in 2008 Fietsstad van Nederland is geworden. Houten is fietsstad van Nederland, maar is inmiddels internationaal ook bekend geworden om zijn fietsbeleid. Regelmatig worden buitenlandse delegaties in Houten per fiets! Ben je benieuwd naar alle plannen voor Houten? Hier kun je meer lezen hierover: www.houten2025.nl Voor de bezoekende ondernemers is de site van ZZPHouten misschien wel leuk? Lekker eten en drinken in de omgeving Houten omgeving.

Contacteer ons