Zoeken naar uitgaanskalender groningen

uitgaanskalender groningen
Uitagenda RTV Noord.
Wat is er te doen in Groningen? In onze uitagenda staat een overzicht van alle uitstapjes en activiteiten in Groningen. Heb je zelf een tip voor onze uitagenda? Geef hem door aan de Uitservice die de agenda voor ons samenstelt of gebruik ons contactformulier.
De Latin/Salsa Agenda voor Salsa, Kizomba, Bachata, Latin muziek en meer.
The Latin Club 228. Santiago de Cuba. Salsa Meer Festival Groningen 10-11-12 mei 2018 153. Salsa Meer Evenementen. Mopani Salsa Party Hoogkerk 205. Mopani Expeditions and Entertainment. Salsa dansen op de zaterdag morgen bij Suranti 115. Mariposa Salsa Carribean Party Mei 166.
Uit Groningen Altijd op de hoogte van de cultuuragenda in Groningen.
Meer last minutes. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bedankt voor je aanmelding, klik op de link in de e-mail die je net hebt ontvangen! Altijd up-to-date blijven? volg ons op. volg ons op. Blijf op de hoogte. Uit Groningen app.
Uitgaanskrant Groningen.
Edities en deadlines 2018. De Uitgaanskrant Groningen verschijnt 3-wekelijks 16x per jaar in een oplage van 5.000 stuks en is gratis verkrijgbaar bij oa VVV, bibliotheken, supermarkten, boekhandels, universiteit, cultuur en jongerencentra en horeca in de stad Groningen. 12 jan 2 feb 18.
Dagje uit in Groningen Uitgaanstips Groningen vandaag Activiteiten, uitjes en uitgaan Groningen.
Met zijn talloze cafés en restaurants is dit een gezellige stad om uit te gaan. Maar ook cultureel is de stad Groningen het kloppend hart van deze provincie met een groot aantal musea, theaters, bioscopen en festivals. Buiten de stad Groningen is ook veel moois te zien uit vorige eeuwen met typisch Groningse borgen, herenboerderijen en molens.
Agenda Uit Groningen.
26-05 t/m 04-11-2018. Avant-Garde In Groningen. 26-05 t/m 30-09-2018. Drie eeuwen borgkinderen op Fraeylema. Rondje Kunst in de Oosterpoort. Diverse locaties provincie Groningen. Fair Fashion Festival Groningen. Bach Collegium Japan. Wildplukken in het Stadspark. Healthy Market Groningen. Rolling Blackouts Coastal Fever.
Uitloper Actuele gids voor uitgaan in Groningen.
Na in 2014 de Grote prijs van. Long Way Down: Releaseshow support. 2015: uur Punk en hardcore uit Groningen met de releaseshow. Le Petit Théâtre. Mini Concert Session. 2130: uur Een miniconcert, gevolgd door een jamsessie onder. Kroeg Van Klaas.
Festivals en evenementen in Groningen in mei, juni en juli Uitzinnig.nl.
19 mei Ga mee met De Streekboer op bezoek bij twee van onze Groningse boeren en leer het verhaal achter je eten kennen. Kies de gewenste categorie. Festivals en evenementen in Groningen. Buitengewoon Slapen in Chinese tuin van de Hortus.

Contacteer ons