Op zoek naar bioscoop met bedden houten?

bioscoop met bedden houten
DEZE bioscoop komt binnenkort naar Nederland! Wat er allemaal in zit? Bekijk het HIER! Nieuwsdump.
Nou, de Cinelounge in Houten kwam met het volgende. Vermoedelijk ergens in november gaat de bioscoop gelegen in Utrecht alle stoelen inruilen voor bedden voor het optimale genot van de kijkers. Nu kan je lekker languit met je lover in bed liggen terwijl jullie genieten van de film.
Deze bioscoop komt binnenkort in Nederland en je moet weten waar het is! Dagelijks Artikelen.
Deze bioscoop zal zich gaan vestigen in Houten, wat ligt in de provincie Utrecht. De bioscoop heet Cinelounge. De bioscoop Cinelounge zal worden gerenoveerd worden tot deze bioscoop. LIKE DEEL dit bericht als jij deze bioscoop ook zal gaan bezoeken! Piloot en copiloot verlaten cockpit tijdens vlucht vanwege ruzie. Britt Dekker zet studio RTL Late Night op zn kop met hilarisch interview.:
Bioscoop Panningen ruilt stoelen voor bedden en banken 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Bioscoop Panningen ruilt stoelen voor bedden en banken. Geplaatst op donderdag 30 juli 2015 1910.: Alle media bekijken. De bioscoopstoelen zijn weg uit een van de zalen van bioscoop Dok6 in Panningen. In plaats daarvan staan er deze zomer bedden en ander meubilair waarop de filmliefhebbers kunnen neerzijgen.
Beddenbioscoop Houten is fabeltje RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
HOUTEN Er komt helemaal geen beddenbioscoop in Houten. Dat zegt een woordvoerder van bioscoop Cinelounge tegen RTV Utrecht. Op verschillende sites en op social media gaat het bericht rond dat Cinelounge met een zaal komt waarin je vanuit je bed naar een film kan kijken. Tegen RTV Utrecht zegt Cinelounge niet te weten wie het verhaal heeft verzonnen. Medewerkers van de bioscoop hebben de afgelopen dagen al verschillende keren telefoontjes gehad over de bedden.
Contact-en bioscoopinformatie CineLounge Houten Bioscoopagenda Nederland.
betalen met PIN: JA. Met de auto. Onderdoor 4 voor TomTom: De Molen 100 Houten. 3995 DX Houten. In het centrum van Houten is ruim voldoende parkeergelegenheid. U kunt in diverse parkeergarages parkeren, maar parkeergarage De" Kruitmolen" is het dichtst bij. Vanuit deze parkeergarage kunt u de borden tot de ingang van de bioscoop volgen.
CineLounge Houten Bioscoopagenda Nederland.
11-5-2018 Kinderpopster Dirk Scheele viert zijn 25-jarig artiestenjubileum door een heuse bioscoopfilm te maken: Op" stap met Dirk Scheele. BiosAgenda.nl sprak hem hierover. Speelweek 19: nieuwe films in de bioscoop. 9-5-2018 Deze week kiezen we als film van de week de nieuwe animatiefilm van Wes Anderson, Isle of Dogs.
Bioscoop Houten, Utrecht e.o. CineLounge.
Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer in de bioscoop. CineLounge is de servicebioscoop van Houten, Utrecht en omstreken. Met een druk op de serviceknop roept de gast tijdens de film de bediening en er is keuze uit een uitgebreide menukaart.
Heerlijk relaxte bioscoop Reizigersbeoordelingen CineLounge TripAdvisor.
Mijn beoordeling is zogenaamd van augustus 2015, maar ik kom al jaren bij deze bioscoop. Deze bioscoop heeft mooie niet te grote zalen met heerlijke luie brede stoelen met veel beenruimte. In de meeste gevallen zit je per twee stoelen en heb je niet direct buren, daar zit nog een klein tafeltje tussen. Je krijgt bij binnenkomst een menukaart en wordt naar je plek begeleid. Je kunt via een knop op het tafeltje voor je bellen zodat iemand je bestelling komt opnemen. De bios zit vlakbij het station van Houten en er is een parkeergarage zowat onder de bios.
De 6 meest waanzinnige bioscopen ter wereld Films.
Carice van Houten. AskMen Benelux Entertainment Films De 6 meest waanzinnige bioscopen ter wereld. De 6 meest waanzinnige bioscopen ter wereld. Print Eline Doldersum Deel dit op Facebook Deel dit op Twitter Deel dit op Twitter. Het weekend is in aantocht! Zin om een filmpje te pakken met je vrienden of geliefde, maar zie je een avondje in een muffe, donkere zaal niet zitten? Dan hebben wij een goed alternatief. Oké, je moet er misschien een eindje voor reizen. Maar hé: saai zijn deze bioscopen zeker niet! Olympica Music Hale Frankrijk. Kruip je ook het liefst in bed met een goede film? Breng dan eens een bezoekje aan deze Franse bedbios. De zaal is namelijk gevuld met tientallen bedden. Zo relaxed heb je nog nooit in een bioscoop gezeten!

Contacteer ons