Zoeken naar sushi houten bioscoop

sushi houten bioscoop
Het Rond sushi grill in Houten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Groot restaurant in centrum van Houten, naast de bioscoop. Met zeven personen gegeten aan ronde tafel, wat een gezellige sfeer gaf. Bank zit goed. Menu van 26 euro waarbij je gedurende 25, uur allerlei kleine hapjes kunt bestellen met een tablet. Bij speciale dieetwensen krijg je een extra tablet. Om de acht minuten mag je een bestelling plaatsen. De bordjes worden echter in golven gebracht door verschillende medewerkers. Als je de gerechten met elkaar deelt, dan kun je heel gevarieerd eten. De kwaliteit van het eten was op zich goed. Veel keuze uit gerechten. Alleen jammer dat het eten zo zout is dat je thuis nog een liter water wil drinken. Datum van je bezoek: 3 jul. Azuma is geen sfeervol intiem restaurant voor een romantisch diner. Maar de sushi is heerlijk, de bediening vriendelijk en vlot en de prijs kwaliteit verhouding prima.
Restaurant Het Rond Sushi Grill All-You-Can-Eat Reserveren.
Wij ontvangen u graag in ons restaurant voor een All" You Can Eat" ervaring. Restaurant Het Rond bezoeken? Onderstaand onze adres gegevens.: Voormalig Restaurant Azuma. Onderdoor 4A, 3995 DX Houten. op de eerste verdieping naast de bioscoop Cinelounge. Voor navigatie: De Molen 100, Houten.
Chinees Sushi restaurant Ming Ming Houten Kom gezellig bij ons eten of laat je Chinese maaltijd sushi bij je thuisbezorgen Online bestellen bezorgen.
Chinees Sushi Restaurant Ming Ming is gelegen aan het knusse winkelcentrum Het Rond te Houten. De traditionele Chinese keuken is in een nieuw jasje gegoten en heeft haar assortiment uitgebreid met heerlijke Sushi Sashimi! Voor een vast bedrag kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste Chinese hapjes Sushi.
Restaurant Het Rond Sushi Grill All-You-Can-Eat.
Eerst een filmpje en daarna Sushi? snel en makkelijk online. Reserveer direct uw avondje uit online via ons makkelijk reserveringssysteem. De Japanse keuken is een van de beste ter wereld. Het eten is zeer gezond en altijd vers. Geniet bij ons restaurant van de overheerlijke Sushi's' en de andere zeer smakelijke gerechten. Wij ontvangen u graag in ons restaurant voor een All" You Can Eat" ervaring. Restaurant Het Rond bezoeken? Onderstaand onze adres gegevens.: Voormalig Restaurant Azuma. Onderdoor 4A, 3995 DX Houten. op de eerste verdieping naast de bioscoop Cinelounge.
Azuma Sushi Grill: Nieuwe naam, zelfde concept t Groentje Houtens Nieuws.
Restaurant Het Rond Sushi Grill is gevestigd op Onderdoor 4A naast de CineLounge Bioscoop. Parkeren kan in parkeergarage De Molen. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 030-8887331. Het restaurant is maandag en dinsdag open van 15.30 uur tot 22.30 uur en van woensdag tot en met zondag van 12.30 uur tot 22.30 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.restauranthetrond.nl. Bijeenkomst Zorg en ondersteuning in Houten.
Het Rond Sushi Grill, Houten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Mediterraan restaurants in Houten. Sushi restaurants in Houten. Veganistische restaurants in Houten. Vegetarische restaurants in Houten. Vis en zeevruchten restaurants in Houten. De beste Spareribs in Houten. Ontbijtrestaurants in Houten. Restaurants voor lunches in Houten. Restaurants voor diners in Houten.
Restaurant Het Rond Sushi Grill All-You-Can-Eat Prijzen.
Wij ontvangen u graag in ons restaurant voor een All" You Can Eat" ervaring. Restaurant Het Rond bezoeken? Onderstaand onze adres gegevens.: Voormalig Restaurant Azuma. Onderdoor 4A, 3995 DX Houten. op de eerste verdieping naast de bioscoop Cinelounge. Voor navigatie: De Molen 100, Houten.
SUSHI TODAY.
Waarom Sushi Today? LUXUEUS DESSERT BUFFET. Bij ons heeft u de beschikking tot een luxueus dessertbuffet van maar liefst 13 meter lang. BUREAU DE WIT KEURMERK. Dit jaar hebben wij het Bureau de Wit Keurmerk voor Voedselveiligheid wederom bemachtigd. Gaat u ook regelmatig sushi eten?
Bioscoop Houten, Utrecht e.o. CineLounge.
Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer in de bioscoop. CineLounge is de servicebioscoop van Houten, Utrecht en omstreken. Met een druk op de serviceknop roept de gast tijdens de film de bediening en er is keuze uit een uitgebreide menukaart.

Contacteer ons