Op zoek naar service bioscoop houten?

service bioscoop houten
Contact-en bioscoopinformatie CineLounge Houten Bioscoopagenda Nederland.
Onderdoor 4 voor TomTom: De Molen 100 Houten. 3995 DX Houten. In het centrum van Houten is ruim voldoende parkeergelegenheid. U kunt in diverse parkeergarages parkeren, maar parkeergarage De" Kruitmolen" is het dichtst bij. Vanuit deze parkeergarage kunt u de borden tot de ingang van de bioscoop volgen.
Bioscoop Uden, Veghel e.o. Take Ten.
Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer in de bioscoop. Take Ten is de servicebioscoop van Uden, Veghel en omstreken. Met een druk op de serviceknop roept de gast tijdens de film de bediening die graag alle denkbare dranken, snacks en versnaperingen serveert.
Bioscoop Houten, Utrecht e.o. CineLounge.
Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer in de bioscoop. CineLounge is de servicebioscoop van Houten, Utrecht en omstreken. Met een druk op de serviceknop roept de gast tijdens de film de bediening en er is keuze uit een uitgebreide menukaart.
CineLounge Houten, Utrecht Info en Reviews Uitzinnig.nl.
CineLounge is de nieuwe bioscoop van Houten, geopend in maart 2010. De bioscoop staat helemaal in het teken van persoonlijke service. In de kleine, gezellige zalen heeft iedere zitplaats een tafeltje met een gedimd schemerlampje en ruime comfortabele fauteuils. Tijdens de film zijn geen pauzes.
RSB Cinemas.
Het is meer dan alleen een filmcheque: genieten van de ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht. Compleet naar wens samen te stellen. Meer informatie over de filmcheque. Bioscoop Malden Cine Twins. Bioscoop Houten CineLounge. Bioscoop Wijchen Cinema Roma. Bioscoop Uden Take Ten. Bioscoop Beuningen Bioscoop van Heemstrabaan.
Bioscoopagenda Houten Films in Houten Bioscoopagenda Nederland.
9-5-2018 Deze week kiezen we als film van de week de nieuwe animatiefilm van Wes Anderson, Isle of Dogs. Verder komen er nog maar liefst 6 nieuwe films uit in de bioscoop deze week! Houten op Twitter. The Big Lebowski.
Service bioscoop Reizigersbeoordelingen CineLounge TripAdvisor.
Type: Bioscopen, Recreatie en spellen. 8 juli 2015 beoordeeld. Marieke E Houten, Nederland. 8 juli 2015 beoordeeld. Luxe bioscoop, service bioscoop. Geen pauze maar iemand bij wie je onder de film eten en drinken kan bestellen. Stel een vraag over CineLounge.
Concept De organisatie RSB Cinemas.
Voor een plaats op een balkonloge inclusief gebruik van de Club Lounge is een additioneel ticket verkrijgbaar bij de kassa. Bioscoop Malden Cine Twins. Bioscoop Houten CineLounge. Bioscoop Wijchen Cinema Roma. Bioscoop Uden Take Ten. Bioscoop Beuningen Bioscoop van Heemstrabaan.

Contacteer ons