Zoeken naar uit eten in houten

uit eten in houten
Lounge Food: nieuw café restaurant in Houten JOINN!
Klik hier voor meer informatie. is het bruisende café restaurant van Houten. Vanaf donderdagavond worden er door onze cocktailshakers verfrissende cocktails gemaakt. Geniet van een smaakvol biertje met bijpassende borrelplank. Luid het weekend in tijdens de vrijdagmiddag borrel met je collegas of vier het weekend met je vrienden op vrijdag en zaterdag avond vanaf 21u tijdens de JOINN! cocktailnights: fijne deephouse beats onder het genot van de lekkerste cocktails uit onze cocktailbar.
Restaurant Van der Valk Hotel Houten-Utrecht Hotel Houten Utrecht.
Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens. Komt u met de kinderen in ons restaurant eten? Wij vermaken graag uw kinderen, zodat u lekker kunt genieten van uw diner! Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn. Geniet van ons luxe en uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Houten.
Restaurant Kasteel Heemstede Heerlijk eten en genieten in een bijzondere omgeving.
Heerlijk eten en genieten in een bijzondere omgeving. Private dining en vergaderen. Waar gastronomie, gastvrijheid, historie en natuur samenkomen. Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel restaureerde Kasteel Heemstede in Houten bij Utrecht. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek. Private dining en vergaderen. Restaurant Kasteel Heemstede heeft diverse stijlvolle ruimten voor private dining en vergaderingen, gelegen boven het restaurant op de eerste verdieping van het kasteel. De ruimten zijn voorzien van historische elementen, veel daglicht door de hoge ramen en snel internet. De kaart bestaat uit een à la carte-deel, een driegangen lunchmenu en een viergangen vegetarisch menu.
Eetcafe Gewoon anders Houten.
EetCafé Gewoon anders ligt op een prima locatie op Het Rond in het centrum van Houten. De prettige sfeer, gezelligheid en kwaliteit maakt dat EetCafé Gewoon anders aantrekkelijk is voor een breed publiek, dus ook voor uw zakelijke afspraken is ons EetCafé uitermate geschikt.
Restaurant Houten BijTeus.
Houten uit eten. Wanneer personen uit Houten uit eten willen, letten zij vaak op het menu. Bij ons kunt u uit eten in Houten, waar regelmatig het menu wordt vervangen. Geniet van de verschillende gangendiners waar u uit kunt kiezen.
Restaurant De Engel Oude Dorp, Houten Utrecht uit eten, lunch, diner, vergaderlocatie, trouwlocatie, bruiloft, vergaderen.
Lekker uit eten? Het is lente, dat betekend dat onze koks weer heerlijke gerechten bereiden met o.a. Kom gezellig dineren in ons restaurant of op ons verwarmde terras. Feesten / Bruiloften. Met een knusse bar, á la carte restaurant en diverse zalen 15-400 personen hebben wij alle faciliteiten in huis om uw feestavond tot een onvergetelijke belevenis te maken.
Parthenon houten Grieks Specialiteiten Restaurant in Houten.
Welkom op de website van Grieks restaurant Parthenon. Grieks restaurant Parthenon is het gezellige restaurant in Houten waar wij u graag hartelijk welkom heten. Bij Grieks restaurant. Het Parthenon Oudgrieks: was de tempel voor Athena Parthenos de Maagd, die de beschermgodin was van de stad Athene, op de Akropolis van Athene. De tempel vormt het hoogtepunt. Retsina Grieks: is een in Griekenland populaire wijnsoort met een harssmaak. Het meest gangbare type is witte wijn. Als het als rosé wijn voorkomt, heet het kokineli. Grieks restaurant Parthenon. Posted by cyb1977 on aug 14, 2011 1. Posted by cyb1977 on sep 15, 2010 2. Posted by cyb1977 on sep 15, 2010 3. Kerst is om de hoek en dat betekend heerlijk eten met vrienden en/of familie.
Restaurants in Houten Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Houten, Utrecht. Alle restaurants in Houten. Lekker uit eten in een restaurant in Houten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Restaurants in Houten Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Uit eten in Houten? Hieronder een overzicht van alle restaurants in Houten. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 13. standaard in dit menu? alle restaurants opnieuw zoeken in de buurt.
Restaurants in Houten IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. De beste restaurants in Houten. Restaurants in Houten. 63 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
De website van Bistro Opoe Spronk Opoe Spronk.
Bistro Opoe Spronk is vernoemd naar een vroegere bewoonster uit begin 1900. Mevrouw Spronk runde hier een winkel met fournituren en levensmiddelen. Eind 1999 openden de nazaten van Opoe Spronk de Bistro. Bistro Opoe Spronk is een begrip geworden op het oude dorp in Houten en een vaste stek voor tal van tevreden klanten. De bistro is een knus en gezellig restaurant waar een ieder kan eten binnen elk budget.

Contacteer ons